A legkisebbek A dzsungel könyve című francia-indiai animációs sorozat harmadik évadát láthatják június 6-ától. Kipling regényének szereplői szombaton és vasárnap 14.25 perctől dupla részekkel csempésznek vidámságot a hétvégékbe.

A sorozat főszereplői Maugli, az ember fiú, illetve két pajtása, Balu, a bölcs medve, valamint Bagira, a párduc. A három jó barát a dzsungel mélyén festői tájon, csodálatos erődítmények, templomok, vízesések és folyók között folytatják nem mindennapi kalandjaikat. A három cimbora útja folyamatos izgalmakat ígér, ám a sorozat különálló részei megmutatják a barátság és az önzetlen segítségnyújtás fontosságát is.

Emellett a Mölang című vidám animációs sorozatnak eddig a csatornán még nem láthatott részeit is megnézhetik kicsik és nagyok. Mölang, a szeretetteljes nyuszi és Piu Piu a bátortalan kiscsibe barátsága egyedülálló. Kalandjaik során számtalan váratlan helyzetbe kerülnek, ám ők minden pillanatot csodaként, és örömmel élnek meg. A szerethető sorozat két epizódja június 6-án lesz látható 19.35-ös kezdéssel az M2 Gyerekcsatornán.