December 9-ig még lehet nevezni a Karcagi Kolbász Ízesítő és Pálinka Versenyre. A szervezők 3-10 fős csapatok jelentkezését várják. A csapatonkénti 5.000 forintos nevezési díjért cserébe minden társaság 10 kiló előre elkészített darált húst, belet és egy asztalt kap. A fűszerekről maguknak kell gondoskodniuk, ahogyan az eszközökről is. A verseny december 17-én, a Déryné Kulturális Központ előtti területen lesz.
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.
A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!
Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!